Tävla!

Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår t om den 23 april, vinnaren meddelas per mail eller telefon och presenteras under maj månad på pcforalla.se/vinnare.

Gilla PC för Alla på Facebook

I februari testade vi IP-kameror på pcforalla.se och Netgears Arlo Pro kammade då hem högst betyg av alla modeller som vi ställde mot varandra. Några anledningar till varför vår testredaktör hyllade den här lösningen är gränssnittet, bildkvaliteten och det faktum att gratis molnlagring ingår. Nu kan du vinna ett maxat paket bestående av en basenhet och 4 st kameror. Allt du behöver göra är att svara rätt på en fråga och lämna en bra motivering till varför du är en värdig vinnare. Lycka till!

 

Copyright © 2017 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. Alla som anmäler sig till tävlingen får även våra nyhetsbrev PC för Alla Express, M3 Express och Smartworld Express utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen.
 

Fix the following errors:
Hide