Tävla!

Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår t om den 1 augusti, vinnaren meddelas per mail eller telefon och presenteras under augusti månad på pcforalla.se/vinnare.

Gilla PC för Alla på Facebook

Vill du bygga upp ett smart hem och kunna ta kontroll på belysning, värmesystem, larm och andra prylar? Fibaros Home Center 2 bygger på den etablerade Z-wave-standarden och redan när vi först testade systemet för ett par år sedan imponerades vi över hur kompetent det var. Sedan dess har plattformen blivit smartare och mer lättanvänd, med massor av nya tillbehör. Nu tävlar vi ut ett paket bestående av en Home Center 2 basenhet, 5 st wall plugs och en Fibaro Swipe som låter dig styra ditt smarta hem med gester. Allt du behöver göra för att ha chans att vinna är att svara på tävlingsfrågan och motivera varför du är den rättmätiga vinnaren. Lycka till!

 

Copyright © 2017 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. Alla som anmäler sig till tävlingen får även våra nyhetsbrev PC för Alla Express, M3 Express och Smartworld Express utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen.
 

Fix the following errors:
Hide