Tävla!

Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår t om den 21 september, vinnaren meddelas per mail eller telefon och presenteras under oktober månad på pcforalla.se/vinnare.

Gilla PC för Alla på Facebook

Nu har du chansen att vinna en riktigt maxad 13-tums bärbar dator från HP. Modellen heter HP Spectre x360 13 – en tunn och extremt flexibel dator med kraftfull hårdvara. Du kan vrida datorn 360 grader och använda den på flera olika sätt, och den väger endast 1,32 kg och är 13,9 mm tjock. Vår testredaktör Mattias Inghe hyllade en nästan identiskt konfigurerad Spectre X360-dator från HP nyligen så du lär knappast bli besviken på den här modellen. Allt du behöver göra för att ha chans att vinna paketet är att svara på tävlingsfrågan och motivera varför du är den rättmätiga vinnaren. Lycka till!

 

Copyright © 2017 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. Alla som anmäler sig till tävlingen får även våra nyhetsbrev PC för Alla Express, M3 Express och Smartworld Express utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen.
 

Fix the following errors:
Hide