Tävla!

Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår t om den 9 juni, vinnaren meddelas per mail eller telefon och presenteras under juni månad på pcforalla.se/vinnare.

Gilla PC för Alla på Facebook

När vi testade Linksys Velop-paket i aprilnumret av PC för Alla imponerades vår testredaktör Mattias Inghe både av den extremt enkla installationen och av hur snabbt nätverket fun­gerade under testet. Velop är ett system där varje enhet kan fungera som router, trådlös nätverksbrygga och wifi-extender med mesh-teknik, beroende på vilken roll du väljer när du kopplar ihop enheterna. Vi tävlar nu ut två kompletta kit, ett Velop 3-paket bestående av tre enheter, och ett Velop 2-paket med två enheter.  Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna ett av paketen är att svara rätt på tävlingsfrågan och motivera varför just du behöver ett nytt wifi-system hemma. Lycka till!

 

Copyright © 2017 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. Alla som anmäler sig till tävlingen får även våra nyhetsbrev PC för Alla Express, M3 Express och Smartworld Express utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen.
 

Fix the following errors:
Hide