Tävla!

Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår t om den 21 augusti, vinnaren meddelas per mail eller telefon och presenteras under september månad på pcforalla.se/vinnare.

Gilla PC för Alla på Facebook

Med ett par riktigt bra trådlösa hörlurar med Noise Cancelling är det inte bara underbart skönt när du njuter av musik, eller en bra ljudbok hemma. Det kan också rädda en lång flygresa. Nu tävlar vi ut två par riktigt vassa Sennheiserlurar. PXC 550-modellen, som kostar 3 700 kronor, testade vi nyligen och gav full pott i betyg tack vare suverän ljudkvalitet och gedigen konstruktion. Och som andrapris finns även möjlighet att vinna ett par HD 4.50BTNC-lurar värda 1 800 kronor. Allt du behöver göra för att ha chans att vinna ett par lurar är att svara på tävlings­frågan och motivera varför du är den rättmätiga vinnaren. Lycka till!

 

Copyright © 2017 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. Alla som anmäler sig till tävlingen får även våra nyhetsbrev PC för Alla Express, M3 Express och Smartworld Express utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen.
 

Fix the following errors:
Hide