Tävla!

Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår t om den 23 september och vinnaren presenteras under oktober månad.

Gilla PC för Alla på Facebook

För att vinna behöver du ha den bästa motiveringen, svarat rätt på frågorna, samt prenumerera på något av våra nyhetsbrev (kostar ingenting). Nyhetsbreven går när som helst att sluta prenumerera på. 
 

Nu har du chansen att vinna nya Oneplus 6 som vår testredaktör Mattias Inghe nyligen hyllade till skyarna. Det här är en supersnabb Androidmobil med av­skalat gränssnitt och mycket bra skärm. 

Vi har två telefoner att tävla ut, en Silk White 128 GB och en Mirror Black 128 GB, och allt du behöver göra för att ha chans att vinna en av dem är att svara rätt på tävlingsfrågan och motivera varför just du är värd en Oneplus 6. Lycka till

Copyright © 2018 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. För att delta i tävlingen måste du prenumerera på något av våra nyhetsbrev, helt utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med IDG:s personuppgiftspolicy 

Fix the following errors:
Hide