Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår t om 8 oktober och vinnaren kontaktas personligen samt presenteras här i oktober/november

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. För att delta i tävlingen måste du prenumerera på något av våra nyhetsbrev, helt utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med IDG:s personuppgiftspolicy 

För att vinna behöver du ha den bästa motiveringen, svarat rätt på frågorna, samt prenumerera på något av våra nyhetsbrev (kostar ingenting). Nyhetsbreven går när som helst att sluta prenumerera på. 
 

Är du sugen på en riktigt slimmad bärbar dator? Nu tävlar vi ut en HP Pavilion Aero, en sprillans ny ultraportabel PC som vår testredaktör Mattias Inghe precis testat och hyllat till skyarna.
Datorn har en 13,3-tumsskärm och bygger på AMD Ryzen 5-processorn, och vikten ligger på strax under ett kilo! En riktigt bra kombination av kraft och uthållighet i snygg och lätt förpackning helt enkelt.


Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna datorn är att svara rätt på tävlingsfrågan samt motivera varför du vill ha (eller behöver) en ny slimmad bärbar. Lycka till!


Detaljer om datorn hittar du på 
www.hp.com

Lycka till

Copyright © 2021 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.