Tävla!

Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår t om den 10 januari och vinnaren presenteras under januari månad.

Gilla PC för Alla på Facebook

För att vinna behöver du ha den bästa motiveringen, svarat rätt på frågorna, samt prenumerera på något av våra nyhetsbrev (kostar ingenting). Nyhetsbreven går när som helst att sluta prenumerera på. 
 

Nyligen testade vi Brothers nya färglaserskrivare HL-L8360CDW, och den kammade hem en 8:a i betyg och utmärkelsen Bra Val. Nu kan den här skrivaren, som vi hyllade för bildkvaliteten och de smarta funktionerna, bli din! 

Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna är att svara rätt på tävlingsfrågan och motivera varför du behöver en ny färglaserskrivare hemma. Lycka till!

Copyright © 2019 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. För att delta i tävlingen måste du prenumerera på något av våra nyhetsbrev, helt utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med IDG:s personuppgiftspolicy 

Fix the following errors:
Hide