Tävla!

Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår tills vidare under april 2019 och vinnaren presenteras i maj.

Gilla PC för Alla på Facebook

För att vinna behöver du ha den bästa motiveringen, svarat rätt på frågorna, samt prenumerera på något av våra nyhetsbrev (kostar ingenting). Nyhetsbreven går när som helst att sluta prenumerera på. 
 

Nyligen testade vi multiroom-system, det vill säga uppkopplade trådlösa högtalare som du kan använda för att streama musik i flera rum. Denon kammade hem ”Bäst i test”-utmärkelsen med sina imponerande Heos 5-högtalare. Nu har vi två stycken Heos 3-högtalare att tävla ut, det lite mindre syskonet till testvinnaren. Allt du behöver göra för att ha chans att vinna ljudsystemet är att svara rätt på tävlingsfrågan och motivera varför just du är den rättmätige vinnaren. Lycka till!

Copyright © 2019 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. För att delta i tävlingen måste du prenumerera på något av våra nyhetsbrev, helt utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med IDG:s personuppgiftspolicy 

Fix the following errors:
Hide