Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår till 26 augusti 2019 och vinnaren presenteras i september.

Gilla PC för Alla på Facebook

För att vinna behöver du ha den bästa motiveringen, svarat rätt på frågorna, samt prenumerera på något av våra nyhetsbrev (kostar ingenting). Nyhetsbreven går när som helst att sluta prenumerera på. 
 

De hörlurar vi har testat tidigare från Denon har genomgående hållit hög kvalitet, och nu har vi två par helt nya lurar som vi tävlar ut. GC-25W-lurarna är av typen trådlösa over-ear och de ska klara 30 timmars drift på en laddning. Denon AH-GC30 är den lite dyrare modellen som dessutom bjuder på aktiv brus­reducering. 

Båda modellerna är hopfällbara och har rejäla bågar av metall. Allt du behöver göra för att ha chans att vinna någon av lurarna är att svara rätt på tävlingsfrågan och motivera varför just du är värd ett par Denon-hörlurar. Lycka till!

Copyright © 2019 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. För att delta i tävlingen måste du prenumerera på något av våra nyhetsbrev, helt utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med IDG:s personuppgiftspolicy