Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår t om 23 november och vinnaren kontaktas personligen samt presenteras här i december.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. För att delta i tävlingen måste du prenumerera på något av våra nyhetsbrev, helt utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med IDG:s personuppgiftspolicy 

För att vinna behöver du ha den bästa motiveringen, svarat rätt på frågorna, samt prenumerera på något av våra nyhetsbrev (kostar ingenting). Nyhetsbreven går när som helst att sluta prenumerera på. 
 

Det här är en riktigt mäktig dator som trots sitt tunna och slimmade format rymmer det allra senaste i hårdvaruväg. Skärmen mäter 13,3 tum och ger fenomenal svärta och kontrast tack vare oled-tekniken. Under höljet sitter en Intel i7-processor, 16 GB ram och 512 GB snabb ssd-hårddisk. Datorn väger ynka 0,88 kg och har både bra prestanda, smart kylning och lång batteritid.

Nu kan du vinna en Samsung Galaxy Book Pro-dator lagom till jul. Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna är att svara rätt på tävlingsfrågan samt motivera varför du vill ha (eller behöver) en bärbar dator från Samsung. Lycka till!

Detaljer om datorn hittar du på 
www.samsung.com

Lycka till!

Copyright © 2021 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.