Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår t om 28 februari och vinnaren presenteras i mars månad.

Gilla PC för Alla på Facebook

För att vinna behöver du ha den bästa motiveringen, svarat rätt på frågorna, samt prenumerera på något av våra nyhetsbrev (kostar ingenting). Nyhetsbreven går när som helst att sluta prenumerera på. 
 

Är du sugen på att börja filma med en actionkamera? När vi testade Gopros senaste modell Hero 8 Black blev vi imponerade av både bildkvaliteten och den nya smarta designen. Den nya modellen har bättre stabilisering än tidigare samt integrerat tillbehörsfäste, och även appen är lätt att använda. En riktigt bra kamera helt enkelt som fick betyg 8 av 10.  

Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna actionkameran är att svara rätt på tävlingsfrågan och motivera varför du vill komma igång och filma med en Gopro Hero 8. 

Lycka till!

Copyright © 2020 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. För att delta i tävlingen måste du prenumerera på något av våra nyhetsbrev, helt utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med IDG:s personuppgiftspolicy