Tävla!

Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår t om den 4 november och vinnaren presenteras under december månad.

Gilla PC för Alla på Facebook

För att vinna behöver du ha den bästa motiveringen, svarat rätt på frågorna, samt prenumerera på något av våra nyhetsbrev (kostar ingenting). Nyhetsbreven går när som helst att sluta prenumerera på. 
 

Harmans helt nya högtalarsystem visades upp på IFA-mässan i Berlin och vi var på givetvis plats och provlyssnade. Första intrycket var riktigt positivt och vi gillar även det lyxiga
utseendet och kvalitetskänslan i stort. Nu kan du som PC för Alla-läsare vinna två Citation 300-högtalare, ett system som går att bygga ut till flera rum, eller som ett 5.1-paket till tv-rummet. Den nya högtalarserien kopplas upp med wifi eller bluetooth och här finns också stöd för röststyrning via Google Assistant och inbyggd Chromecast. Allt du behöver göra för att ha chans att vinna högtalarsystemet är att svara rätt på tävlingsfrågan och motivera varför du är värd en ny ljudanläggning hemma. Lycka till!

Copyright © 2018 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. För att delta i tävlingen måste du prenumerera på något av våra nyhetsbrev, helt utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med IDG:s personuppgiftspolicy 

Fix the following errors:
Hide