Tävla!

Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår tills vidare under mars 2019 och vinnaren presenteras i början av april.

Gilla PC för Alla på Facebook

För att vinna behöver du ha den bästa motiveringen, svarat rätt på frågorna, samt prenumerera på något av våra nyhetsbrev (kostar ingenting). Nyhetsbreven går när som helst att sluta prenumerera på. 
 

Nyligen testade vi Marshalls nya bluetooth-högtalare Woburn II och vår testredaktör Andreas Bergsman hyllade den på flera punker, bland annat för det mäktiga ljudet och för den läckra designen. Nu har vi 3 st svarta Marshall Woburn II att tävla ut och en av dem kan bli din! Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna är att svara rätt på tävlingsfrågan och motivera varför du behöver en ny bluetooth-högtalare hemma. Lycka till!

Copyright © 2019 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. För att delta i tävlingen måste du prenumerera på något av våra nyhetsbrev, helt utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med IDG:s personuppgiftspolicy 

Fix the following errors:
Hide