Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår t om 19 december och vinnaren presenteras i januari månad.

Gilla PC för Alla på Facebook

För att vinna behöver du ha den bästa motiveringen, svarat rätt på frågorna, samt prenumerera på något av våra nyhetsbrev (kostar ingenting). Nyhetsbreven går när som helst att sluta prenumerera på. 
 

Philips kan bygga grymma oled-apparater, något vi bland annat konstaterade när vi testade föregångaren till den här sprillans nya modellen. Nu har vi en 55OLED804 att tävla ut till en lycklig vinnare. Det handlar om en tv med Philips senaste och vassaste bildprocessor P5, Android-TV och givetvis Ambilight som kan lysa upp ditt vardagsrum och matcha det du ser på skärmen färgmässigt. 

Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna tv:n är att svara rätt på tävlingsfrågan och motivera varför du vill uppgradera till oled.


Lycka till!

Copyright © 2019 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. För att delta i tävlingen måste du prenumerera på något av våra nyhetsbrev, helt utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med IDG:s personuppgiftspolicy