Tävla!

Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår t om den 16 december och vinnaren presenteras under januari månad.

Gilla PC för Alla på Facebook

För att vinna behöver du ha den bästa motiveringen, svarat rätt på frågorna, samt prenumerera på något av våra nyhetsbrev (kostar ingenting). Nyhetsbreven går när som helst att sluta prenumerera på. 
 

Nyligen testade vi Sonys nya NC-lurar (Noise Cancelling, dvs aktiv brusreducering) på pcforalla.se, och där hyllade vår testredaktör Andreas Bergsman de nya hörlurarna till
skyarna. Brusreduceringsfunktionen är helt fenomenal, ljudkvaliteten i absolut världsklass och den tillhörande appen bjuder på massor av inställningsmöjligheter.
Nu kan du som PC för Alla-läsare tävla om två par Sony WH1000XM3-hörlurar, värda 4 000 kronor styck. Allt
du behöver göra för att ha chans att vinna ett par är att svara rätt på tävlingsfrågan och motivera varför just du behöver nya hör­lurar med aktiv brusreducering. Lycka till!

Copyright © 2019 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. För att delta i tävlingen måste du prenumerera på något av våra nyhetsbrev, helt utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med IDG:s personuppgiftspolicy 

Fix the following errors:
Hide