Tävla här!

Fyll i uppgifterna nedan så är du med och tävlar! Tävlingen pågår t om 15 november och vinnaren presenteras i december månad.

Gilla PC för Alla på Facebook

För att vinna behöver du ha den bästa motiveringen, svarat rätt på frågorna, samt prenumerera på något av våra nyhetsbrev (kostar ingenting). Nyhetsbreven går när som helst att sluta prenumerera på. 
 

Är du sugen på ett par trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering? Supras Nitro-X Wireless stöder bluetooth 5.0, röststyrning med Siri och Google Assistant och utlovar upp till 35 timmars batteritid på en laddning. Vi har tre par hörlurar att tävla ut och ett av paren kan bli dina! Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna är att svara rätt på tävlingsfrågan och motivera varför du behöver ett par nya hörlurar. Lycka till!

Lycka till!

Copyright © 2019 PC för Alla / IDG International Data Group

Tävla med PC för Alla och M3.se

Vi behandlar dina personuppgifter med respekt. Du kan läsa allt om IDGs policy för personuppgifter här.

TävlingsvillkorEventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post. För att delta i tävlingen måste du prenumerera på något av våra nyhetsbrev, helt utan kostnad. Om du redan prenumererar på nyhetsbrevet kommer du inte att få dubbla utskick (du kan när som helst säga upp din prenumeration).  Anställda på IDG får ej vara med i tävlingen. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med IDG:s personuppgiftspolicy